söndag, juni 28, 2009

Fint väääääder

Oj oj oj så fint väder det har varit. Tyvärr har jag inga bilder men men here goes.

I lördags morse spelade vi golf och eftre det badade vi strax nedanför banan i Barsebäck. Var inte så varmt men friskt. Sedan packade vi badgrejs och hund och cyklade till djuphavsbadet. Det var fint men vi (jag) brände oss. På aftonen gick vi till nyöppnade T-bone i 2 rok s lokaler och det var lika bra som på davidshall. Lite över medelklass på käket o vettiga priser. Bra service också. Sedan slaskade vi i oss fruktiga drinkar på Debban. Inträde för att sippa drinkar känns dock passe. Lägg ner för faaaaaaaaaaan. Resten av aftonen ska helst glömmas. Jag såg dock kusinen under bordet komma cyklandes vid Prins Bernhard 00.20 men han missade mig och såg helfokuserad ut så det får passera.

Söndag blev mysdag med lghtittande och strand. Var på hundbadet med MFF-hunden och äntligen lyckades vi lura ner henne i plurret. Med en hel del tvekan dock. Skjorta på hela dan. Espresso house på vägen hem och de var stressade. Alla frappucinos var i princip slut och icecoffe serverades utan ice. Icke godkänt. Sedan stressdusch och kalas i Hyllieby med mat och vin. Fortfarande varmt. Svettigt men skönt.

Imorgon är det final i u21 EM och tyvärr är inte Sverige med trots en imponerande insats mot England. De borde ha avgjort under ordinarie tid eller förlängning dock för de hade britterna i gungning men men.

Fan vet om man ska hålla på ngt lag imorrn.

1 kommentar:

SiS sa...

Inga bilder???? Kass!!!