måndag, juli 06, 2009

Sorry

Oj oj oj förlåt förlåt förlåt.

Det var längesedan här uppdaterades. Förra veckan var dock sådär rolig. Det var kanonväder och det tränades lite och badades mycket, nästan varje dag faktiskt. ja just det ja, vi köpte en lägenhet också, grattis till oss muahahaha.

Tack vare det fina vädret har arbetsmoralen varit mycket låg och jag har bara velat vara ledig. Spelade dock golf i fredags, loppis på lördagmorgonen, sol och bad, inflyttningsfest som var väldans trevlig och massivt svettande på Babel. Alla svettades. Killar i ingenting på sig och tjejer som var uppklädda till tänderna. Det var kul, vanligtvis är det bara jag som blir sjöblöt men nu var det på lika villkor. Ha!. Måste ha varit uppemot 35 grader därinne och det kändes väldigt kontinentalt.

Söndag var återigen golfdag och Masters course på BGCC. Det var inte lyckat. Man måste slå rakt. Det gjorde inte jag. Min sämsta rond nånsin. Dock var banan mycket fin och trevlig. Sista hålet var dock perfekt med en birdieputt som tyvärr stannade endast några mm från hål. sedan lånade vi ett hus på tösabitens jobb och hade kortsemester. Fint det.

Idag ska Malmö spöa Kalmar på stadion. Det blir grymt!

Inga kommentarer: