måndag, juli 20, 2009

En veckas semester

Måndag med lite stadshäng, lunch på Atmosfär och sen lite beach. Efter beachen sprang jag en sväng och sedan packade vi för att åka till Ven. Venvistelsen var förutbestämd till två dagar med övernattning på Turistgården. Först spelade vi golf (bästboll), det gick inte bra alls. I alla fall inte för mig. Vi placerade oss och vi kom inte sist. Efter golfen åt vi trerätters på Turistgården och det var över förväntan. Skagentoast, ryggbiff på täljsten och chokladkaka på hallonspegel och vaniljglass med maräng. Gott och det var också hur vi sov efteråt.

På onsdagen var det scramble och vi var lottade i olika lag. Mitt lag lyckades till slut skjuta två under par men det räckte ju inte långt alls, tyvärr. Efter prisutdelning som vi fick avbryta gratisåkte vi buss ner till hamnen för båt till fastlandet och hem till lyan och packa om väskorna för färd mot Åhus. Det gick ganska bra.

Sedan i torsdags har vi varit i Åhus där det denna vecka pågick beachhandbollsfestival. På torsdagen var vi spellediga så då sprangs det lite intervaller i skogarna kring Täppet, badades och kollades lite, lite handboll.

På fredagen spelade vi semesterfirare fyra matcher och vann dessa. Sedermera vann vi gruppen och klantade bort oss redan i åttondelsfinal. Debakel!

helgen blev ganska regnig och det förtar en hel del av upplevelsen men det var en skön veckam ed en hel del aktivitet men framförallt INGET JOBB!

ikväll är det Metallica på Forum och jag har ingen aning om hur man hittar dit. Det blir spännande.

1 kommentar:

SiS sa...

Metallica?? Sådär bara? Var mysigt att ses i helgen! Kram