tisdag, mars 17, 2009

Hyfsad helg trots allt

Fredagen bjöd på öppet hus i nya Hovrätten/Hyresnämndsbyggnaden. Trevlig tillstälnning med rundvisning och the bubbly med tilltugg. Efter en kort AW på Cafe le fil de rasoir bar det hemåt för en lugn fredagspasta och ett glas vitt.

På lördagen var det dags att avsmaka det andra fatet Mackmyrawhisky, "Emma-reserve" på Häckeberga. Det var mycket trevligt och whiskyn var förvänansvärt välsmakande. Utpumpade efter att ha grottat runt i lagerbyggnader i Häckebergas katakomber var vi givetvis nödgade att avnjuta lunchen. Lunchen bestod givetvis av tre rätter, inget annat anstår sig. Till förrätt en god lax med en syrlig hummerbisque, mycket gott. Till varmrätt i huvudsak ankbröst med läckra tillbehör, också mycket gott.



Minnet svikerm ig angående desserten men om mina källor är riktiga så var det någon sorts päronanrättning som var tämligen välsmakande. Självfallet avnjöts två goda viner till de inledande rätterna.

Efter den nätta lunchen avnjöts kaffe i salongen innan det kuskades iväg till Eslöv för mötet Eslöv - Kroppskultur som slutade med en storseger för bortalaget. Slagläge således för mitt lag.

Läget förvaltades under söndagen och efter en miserabel insats i 57 minuter lyckades vi vända på steken och bärga segern mot Skurup. Nu väntar avgörande i Uddevalla på söndag. förutsättningarna för vidare spel under våren är alltför många för att redogöra för här.

Inga kommentarer: