fredag, augusti 14, 2009

Madonna

I tisdags var det så dags för Madonna på Parken. Började med lunch på Victors. Det var fanimig inte mer än sådär. Hur kan man nyöppna och sen ha inte kanonmat? jag förstår inte. Jaja, vi drack lite öl och vin ch knallade sen hem för lite kaffe och soft chill innan vi åkte över till grannlandet. Tåg och buss och metro på samma biljett. Smidigt.

Utanför parken kunde man köpa öl, vin, shots eller t.ex. gin & tonic allt efter tycke och smak. Alltså från en kiosk. Ute på gatan.

På svenska arrangemang kan man ibland få köpa en 3,5. Om man har tur. Men det e klart det blev ju kravaller utanför sen. Eller. Nej.

Vi satt längts upp, ganska långt bak. Vi kom fram till att det fanns bättre platser men framförallt fanns det gott om sämre platser. Bra där.

Helt ok inledning men dock något trevande. I mitten var det för mycket SKIT i form av etnoworldmusic-skit och fiolspelande gubbtjyvar. Ofattbart men ändå inte med tanke å hur hon håller på. Sedan följde några ballader men avslutningen (eg 5-6 låtar) var fantastisk och hela konserten var på det hela taget mycket mycket bra.

På hemvägen blev det kaos för att Skånetraf?ken (jag knepade till det så et inte skall framgå vilket företag det rör sig om) är dumma i huvet och inte fattar att en mssa folk skall hem efter en konsert. Folk svimmade till höger och vänster på det fullproppade tåget hem och svetten rann. Ett litet snack senare låg vi i säng.

Idag börjar Malmöfestivalen. Får se om man kan hitta något kul i programmet.

Kanske en LANGOS monsieur?

Inga kommentarer: