måndag, maj 18, 2009

Seeega måndag

I fredags sågs Angels & Deamons. Den var ganska slaktad och en massa i storyn var ändrat. Kändes faktiskt lite seg emellanåt, till skillnad från boken som förmedlar en helt annan spänning. Synd.

I lördags firades en kompis 30-årsdag på Berlin cafe, LA bar och Kulör club. Bra mat på första stället, billiga shots på andra stället och gratis öl fram till 1 på sista stället. Cant complain. Sälsskapet var trevligt oxå eftersom det utgjordes till stor del av danska sygeplejerskor. Stackars min kollega som inte ansåg sig ha råd att åka med. Stupid stupid man! Snacka om att göra självmål.

Det tog ett tag men jag har ett par ggr nu hoppat av innan köpenhamn c och bytt till metron för att snabbare komma dit jag ska. Fungerar fantastiskt bra. Kanske inte när man ska hem på morgonen och alla skyltar är fantastiskt otydliga, men annars. Malmö är förresten väldigt vackert och fridfullt på morgonkvisten.

Söndagen blev kvalfylld med MFF-förlust mot ett värdelöst Bajen, pizza, saft och film. Idag ska jag nyktra till och träna i kväll efter att ha genomlidit dagen.

1 kommentar:

SiS sa...

Var sälarna lika trevliga som sjuksköterskorna?