måndag, februari 01, 2010

Avklippt

Klippet är saxat o klart för er som undrar. Det handlade om ett vintips av en fantastisk vinproducent som tydligen släppte ett nytt vin från odling i sydamerika. Okänt för många men ändå var det kö utanför kommunistbutiken och hela lasten tog slut. Vi har dock tillskansat oss ett par pavor och hur det smakar får vi reda på om ett par år. Ska tydligen lagras i minst 4-5 år. Liksom jag själv blir det endast bättre med åren.

Igår såg vi Avatar - an imax experience, det betyder att det är 3D. Filmens story var väl inget speciellt men 3D är fantastiskt häftigt och ger en helt ny dimension(HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA) till filmtittande. Inte mycket skratt på fel ställen heller från resten av publiken. Kanske var det för att vi gick på sena föreställningen och det var efter läggdags för snorungarna?

Snöröjningen i Malmö är ett skämt. Jag cyklar gärna men det går ju inte om det ligger 2 dm blöt snö överallt. Skärpning! Malmö stad får akta sig så inte folket gör uppror och kör dit med sina cyklar och barrikaderar stadshuset.

Inga kommentarer: