Förrätt till lunch var en sallad med scampi och parmesanflarn.
Huvudrätt lunch ryggbiff med vårens primörer och svartvinbärssås.
En bra lunch. Trevligt, fräscht och gott.
Eftermiddagskaffe med liten kaka. Ganska god men jag är inte kakperson i första hand.
Förrätt kvällsvard vit sparris med en sås jag inte minns namnet på, räkor och färsk dragon. Mycket gott indeed.
Varmrätt oxfile med potatiskub, morotspure, rostad pumpa, karljohansås och knaprigt sidfläsk. Speechless.
Dessert och platt på marken. Näsan i gruset. Rabarbern var god med tillhörande skum men vanilj vad-det-nu-var-för-något var ingen höjdare och kuben ovanpå smakade ingenting.
På det hela taget en bra upplevelse därför att allt utom desserten var väldigt bra och servicen oklanderlig med mycket trevlig personal.
1 kommentar:
Ser förbaskat gott ut!
Skicka en kommentar